Industriautomation

Man brukar ju säga att tid är pengar. Och just tidsaspekten är ett problem som många företag brottas med – produktionen är inte tillräckligt effektiv för att skapa lönsamhet i verksamheten, och konkurrensen från såväl Sverige som utlandet blir allt tuffare.

Många arbetsuppgifter som görs manuellt idag är oerhört tidskrävande, och ibland till och med farliga. Och ju mer noggrannhet som krävs i ett moment, desto längre tid tar det att utföra uppgiften.

Att automatisera er produktion kan vara ett sätt för er att hålla er kvar på toppen. Med en effektiv produktion kan ni strömlinjeforma verksamheten och på så sätt väsentligt sänka tillverkningskostnaderna för varje produkt som lämnar företaget. Det blir också betydligt enklare att nå högt ställda kvalitetsmål.

Det finns mycket att vinna med att investera i automation:

  • Du uppnår en effektivare tillverkning, vilket i förlängningen ökar din konkurrenskraft.
  • Din produktionskapacitet ökar, tack vare att varje moment tar mindre tid.
  • Robotar och andra automatiska maskiner gör likadant varje gång, vilket innebär en jämn kvalitet på dina produkter.

Racktech minskar dina kostnader

Det finns flera områden där en automatisering kan vara särskilt intressant att överväga. Några exempel på detta:

  • Arbetsuppgifter som kräver en stor noggrannhet och måste utföras med hög precision.
  • Repetitiva, monotona arbeten som utförs för hand.
  • Tidskrävande moment där man vill höja kapaciteten.

Står ditt företag inför behovet av en effektivare produktion? Eller vill du kanske bara uppgradera ditt nuvarande system och rusta företaget för framtiden?

Då ska du vända dig till oss, i stort som smått. Vare sig du är ute efter att bygga en ensam arbetsstation eller modernisera hela anläggningen, så finner ni kunnandet och produkterna hos oss på Racktech – för att inte nämna den professionella och vänliga personalen.

Vår spetskompetens

Vi levererar lika gärna enstaka komponenter, som t.ex. kulbussningar eller hela system. Vår specialitet ligger inom områdena linjärteknik, pneumatik, vibrationsmatare och skruvteknik. Vi tillhandahåller dessutom ett stort utbud av transportband och lyftpelare.

Du har idén och vet vad du vill åstadkomma. Utifrån det diskuterar vi tillsammans fram en prisvärd och realistisk lösning.

Bosch Rexroth – Vår viktigaste samarbetspartner

Bosch Rexroth är ett företag med över 30 000 anställda världen över, och är världsledande inom industriell automation och hydraulik. De är också en nära samarbetspartner till oss, vilket ger oss tillgång till en unik kompetens inom en mängd områden, däribland linjärteknik.

Kontakta oss redan idag!

Behöver ditt företag en förändring? Kontakta oss eller besök oss på racktech.se, så gör vi verklighet av dina drömmar!

Klicka här för att ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift